Project Management

Project Management

* Way We Work

De Way We Work (WWW) is de manier waarop projecten binnen FrieslandCampina worden uitgevoerd. Het biedt de basis voor de zekerheid van een veilige levering van kwaliteitsprojecten aan interne opdrachtgevers en omvat de principes van business excellence en de middelen voor het bereiken van continue verbetering binnen de organisatie. Het omvat een handboek, verschillende key- en work processen, handleidingen en documenten.

Project uitvoeren?

Ik kom je graag helpen met de begeleiding. Informeer vrijblijvend.

Wat is een project?

Een project is een tijdelijke exercitie voor het maken van een ....

Belangrijkste project elementen

Om een project uit te voeren mogen een aantal belangrijke elementen niet ontbreken.

Project rollen

In de organisatie van een project zijn verschillende rollen noodzakelijk welke hun eigen verantwoordelijkheden en besluitvormingstaken hebben. Deze rollen kunnen deels in het projectteam en deels in de normale organisatie aanwezig zijn.

Project methode

Een project is een grote verandering in een bedrijf of afdeling. Daarom is het verstandig om dit gestructureerd uit te voeren om verrassingen te voorkomen.

Project validatie

Om aan te tonen dat een project aan de eisen voldoet, moet de project manager laten zien hoe de contracteisen zijn ingevuld; er moet een duidelijk verband zijn naar de gemaakte ontwerpkeuzes, de eisen moeten traceerbaar zijn.

Voedsel veilig produceren

Wie in de voedselverwerkende industrie werkt, weet dat goede hygiëne een absolute voorwaarde is. Maar hoewel bedoelingen meestal wel goed zijn, is het daarmee nog geen vanzelfsprekendheid.

"Verandering begint met een hoofdletter A"