Wie ben ik?

brug
Wie ben ik?

Even voorstellen...

Na het afronden van mijn levensmiddelen opleiding in Bolsward ben ik opgegroeid in verschillende productie-omgevingen.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als productiemedewerker en uiteindelijk uitgegroeid tot professioneel productiemanager en manager van projecten. Binnen mijn bedrijf zet ik graag mijn kennis en ervaring in, om binnen de food en pharma industrie en FMCG productiebedrijven beter én efficiënter te produceren. Zonder op kwaliteit en veiligheid in te leveren.

In de afgelopen jaren heb ik als manager bij de doorontwikkeling van FrieslandCampina geleerd dat als je effectief leiding wilt geven aan medewerkers en processen en hen wilt stimuleren tot voortdurende optimalisatie, vernieuwing en ontwikkeling, in mijn ogen vooral een heldere communicatie centraal staat. Door goed te luisteren en af te stemmen is het gelukt om daadwerkelijk structuren aan te brengen, te sturen en verander management (WCOM, MOC, Lean) door te voeren.

Als Manager ben ik zo goed in staat door een effectieve samenwerking te anticiperen op veranderende omstandigheden, oplossingen aan te bieden en hierin flexibel te zijn. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en lerend vermogen heb ik me daarbij in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een betrouwbare en doelgerichte People manager.

Als persoon ben ik open, eerlijk, mensgericht en gedreven. Met mijn heldere en enthousiaste manier van denken en acteren, vind ik gemakkelijk ingang bij zowel medewerkers als leidinggevenden.

Geïnteresseerd?

Kijk bij mijn referenties en kunnen we samen daarna praten over de toekomstmogelijkheden?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

"Verandering begint met een hoofdletter A"